Vår katalog Reservdelskatalog Alfa Laval »

Kontakta oss »

near Nyhetsbrev

Uppgraderat rörverk med bottenstöd säkerställer effektiv blandning och överlägsen produktsäkerhet

För att säkerställa processeffektivitet och produktsäkerhet har vi uppgraderat bottenstödet till Alfa Laval ALTB-omrörare.

ALTB erbjuder en blandningslösning som uppfyller alla krav inom hygienbranscherna. Den här omröraren kan anpassas till de flesta tillämpningar i både atmosfäriska och trycksatta tankar och är mycket flexibel i sin mekaniska konstruktion.

Ett bottenstöd kan resultera i en mer ekonomisk konfigurering och Alfa Laval ALTB-omröraren med det nya uppgraderade bottenstödet erbjuder dig en rad fördelar som ökar processeffektiviteten.

 

 

 Fördelar:

Upptäck mer


Se animeringen: Förbättra blandningseffektiviteten

Energieffektiv utformning som uppfyller dina krav

Våra Alfa Laval EnSaFoil-impellerar samt våra egna specialutvecklade EnSaFerm-impellerar för fermenterings tankar minskar energiförbrukningen och produktens värmeabsorbering.

Deras unika form bygger på omfattande studier av flödesdynamik och gör dem upp till 400 % mer effektiva än ”traditionella” impellerar.

Förutom att de minimerar energiförlusterna, använder våra impellerar reducerade hastigheter utan att minska pumpkapaciteten. I jämförelse med omrörare med ”vanliga impellerar” sänker de därmed omrörarens energiförbrukning med upp till 80 %.

Omrörare från Alfa Laval är utformade för enkel rengöring. Dessutom erbjuder vi utrustning för tankrengöring som hjälper dig uppfylla de stränga kraven som finns inom alla hygienbranscher.

Det finns även möjlighet att konfigurera utrustningen för användning i sterila/aseptiska tillämpningar.

Att anpassa omröraren till den specifika uppgiften ger en optimerad energiförbrukning och kostnadsbesparing.

Se animeringen

Alfa Lavals
toppmonterade
rörverk

Alfa Lavals
toppmonterade
rörverk med
bottenstöd

Alfa Lavals
sidomonterade
rörverk

Alfa Lavals
bottenmonterade
rörverk