Alfa Laval-kataloger Reservdelskatalog Alfa Laval »

Kontakta oss »

Nyhetsbrev augusti 2020

Nya UltraPure: Ökar konkurrensfördelarna inom bioteknik och läkemedel

Alfa Lavals UltraPure-produkter ökar effektiviteten, produktiviteten och slutprodukternas kvalitet inom processer för bioteknik och läkemedel. Den nya självsugande LKH Prime 10 UltraPure-pumpen och den uppgraderade magnetdrivna LeviMag® UltraPure-mixern minskar också de totala ägandekostnaderna, samtidigt som de säkerställer mer ansvarsfull användning av resurser vid sterila processer. Båda är försedda med Alfa Lavals dokumentationspaket Q-doc för fullständig transparens i leveranskedjan.

– För att stärka producenternas konkurrenskraft optimerar UltraPure-sortimentet processerna för bioteknik och läkemedel och flyttar fram gränserna för steril produktion, säger Per-Åke Olsson, branschansvarig för bioteknik och läkemedel vid Alfa Laval.

När du behöver sterila processer passar Alfa Laval UltraPure perfekt. Men Alfa Laval har också produkter för praktiskt taget alla andra behov.

Läs mer om Alfa Lavals bioprocesslösningar här


En aseptisk pump, två användningsområden

Vi presenterar stolt LKH Prime 10 UltraPure, den mest kompakta pumpen hittills i vårt sortiment med självsugande LKH-pumpar. Pumpen passar perfekt för användningsområden upp till 35 m3/h och är främst tillverkad som CIP-returpump (Cleaning-in-Place), men kan också pumpa produkter i sterila processer. Detta ger besparingar på upp till 50 % för kapital- och installationskostnader, och 30 % för de årliga driftkostnaderna.

Andra fördelar:

Läs mer om Alfa LKH Prime UltraPure


Uppgraderad aseptisk magnetdriven mixer

Fler tillämpningsområdena för hygienisk mixning med den uppgraderade Alfa Laval LeviMag® UltraPure. En ATEX/EEx-motor som tillval och exklusivare legeringar gör att den kan användas i potentiellt explosiva och starkt frätande miljöer.

Dessutom kan du snabbt och prisvärt förvandla din gamla MagMixer UltraPure till nya LeviMag UltraPure på bara några minuter utan att behöva röra vid tanken.

 Andra enastående fördelar:

Läs mer om LeviMag® UltraPure

Läs mer om Alfa Laval

Klicka här

Support för försäljning & service

Klicka här


Tidigare nyhetsbrev