Alfa Laval-kataloger Reservdelskatalog Alfa Laval »

Kontakta oss »

Nyhetsbrev juni 2020

Servicekits med reservdelar för hygienisk vätskehantering: Heltäckande leverantör för snabbare service

När det gäller service är tre av de viktigaste faktorerna för att minimera avbrotten i dina produktionsprocesser, snabbhet, kvalitet och tillförlitlighet i leveranskedjan för reservdelar.

Alfa Lavals originalservicesatser för hygienisk vätskehantering innehåller alla reservdelar du behöver för att hantera haverier, reparationer och planerat förebyggande underhåll – snabbt!

Om du vill optimera din serviceprestanda och säkerställa snabba åtgärder när du behöver reservdelar, har Alfa Laval servicesatser för hygienisk vätskehanterings komponenter tillgängliga för enkel och snabb beställning från vårt globala nätverk med partnerföretag.


Det finns stora fördelar med servicesatser jämfört med enskilda reservdelar:


Vad finns i förpackningen?

Vad finns i förpackningen? Alla Alfa Lavals originalservicesatser innehåller relevanta slit delar, till exempel axeltätningar och elastomerer, och förpackas och levereras tillsammans med fullständiga instruktioner och länkar till praktiska service- och underhållsvideor. Detta eliminerar behovet av att köpa enstaka reservdelar och bidrar till snabb och säker service.

– Vi har ett globalt nätverk med skickliga servicepartners som kan bidra med förebyggande underhåll eller ge omedelbar service och support i händelse av haveri/avbrott, säger Clement Larsen-Ledet, försäljningschef för global service. – Tack vare det här serviceerbjudandet och vårt koncept med servicesatser, kan vi garantera våra kunder optimal produktionstid och säkerhet genom att leverera en överlägsen serviceupplevelse.

Förenkla din service och gör den snabbare


Läs mer om Alfa Laval

Klicka här

Support för försäljning & service

Klicka här


Tidigare nyhetsbrev