Alfa Laval-kataloger Reservdelskatalog Alfa Laval »

Kontakta oss »

Alfa Laval Nyhetsbrev november

Dessa ventiler ger dig maximal flexibilitet och överlägsen produktsäkerhet

Produktsäkerhet och flexibla processer med stora fördelar och obligatoriska krav för hygienisk produktion av livsmedel, mejeriprodukter, drycker, läkemedel samt egen- och hemvårdsprodukter.

Alfa Lavals Mixproof-ventiler ger maximal flexibilitet och produktsäkerhet så att du kan hantera två olika vätskor samtidigt utan risk för kontaminering. Genom att två oberoende ventiler och tätningar används kan en enda Mixproof-ventil ofta ersätta två eller fler ventiler av andra typer.

Alfa Laval levererar flera olika typer av Mixproof-ventiler, alla med läckageindikering som hjälper till att öka tillförlitligheten och säkerhetsnivåerna. De gör att du kan konstruera flexibla produktionsanläggningar som är kostnadseffektiva, enkla att underhålla och ger dig nya produktionsmöjligheter, samtidigt som driftavbrott och CIP-kostnaderna minskas med upp till 90 %.

Flexibelt koncept hos dessa avstängningsventiler gör att du kan skräddarsy dem efter dina specifika krav och bara behöver betala för de funktioner och den kapacitet du behöver.

Fullständig sortimentöversikt


Fyra Unique Mixproof-lösningar som täcker behoven för dina hygieniska processer...

Mixproof High Alloy-ventil
Utvecklad och konstruerad för tuffa tillämpningar inom hygienbranscherna. Produkter som blekmedel med hög klorinhalt, mjukgörare med höga innehåll av kemikalier och till och med produkter med lågt pH-värde kräver utrustning tillverkad med högkvalitativa legeringar för att öka korrosionsmotståndet.

Mer information »

Mixproof UltraPure-ventil
Den här avancerade blandningsäkra ventilen levereras med fullständig läkemedelsdokumentation (Q-doc.) och ger långvarig och spillfri drift för kontinuerliga processer med höga renhetskrav.

 

Mer information »


Mixproof-3-vägsventil
Toppmatad för enkelt underhåll och med två oberoende ventiler ger den här flexibla ventilen med trevägs hus tillförlitlig vätskehantering och överlägsen produktsäkerhet, vilket gör den perfekt som växelventil. Byt ut två eller flera ventiler mot en enda Unique Mixproof-ventil med tre vägshus.

Mer information »

Horisontell Mixproof-tankventil
Den här ventilen är särskilt utvecklad för horisontell montering direkt i tankväggen. Ventilhusets dubbla tangentiella konstruktion ger fullständig dränering och ökar renligheten för tankanslutningarna.

 

Mer information »


Tidigare nyhetsbrev