Alfa Laval-kataloger Reservdelskatalog Alfa Laval »

Kontakta oss »

Uppgradering av dekantercentrifuger

decanter serviceAlfa Laval erbjuder uppgraderingar av dekantercentrifuger som används i alla typer av processer. Dessa uppgraderingarminskar kostnaderna och miljöpåverkan.

Backdrive-uppgradering

Ger i allmänhet energibesparingar på 15 till 20 procent, sänker underhållskostnaderna och optimerar dekanterns kontrollsystem. Dessutom minskar backdrive-uppgraderingen bullernivåer, snabbar på responsen på matningsändringar, minskar underhållskostnaderna och kan ge en torrare slamkaka.

Transportöruppgradering

Innefattar uppgradering av transportörens slitskyddsdelar, som utbytbara slitfoder för matningsområdet för att minimera underhåll och foderbyten. Den här uppgraderingen är tillgänglig för Alfa Laval och Alfa Laval Sharples-centrifuger som är nyare än 20 år.

pdf Innovativa del- och servicelösningar för avloppsrening 

Power Plate-uppgradering

Minskar energiförbrukningen med mellan 10 och 25 procent, beroende på dekantercentrifugens storlek. Power Plate fångar upp en del av vätskans tömningshastighet och överför den i motsatt riktning mot trummans rotation. Detta minskar avloppsvattnets totala hastighet och därmed den totala energiförbrukningen.

pdf Power Plate-uppgradering

pdf Alfa Laval Power Plate